FÖRLÅT!

Verkligen förlåt att jag inte har bloggat nu ska jag säga vad jag gjorde förra veckan lördagen:jag och mamma passade mammas kompis barn:) Söndagen: badade på dalarö.Måndagen:jag tror jag babade.Tisdagen:vet inte.Onsdagen: var med eda tror jag.Torsdagen:badade på norbby med eda.Fredagen var med eda.den här veckan på lördagen: var hrmma hos ella med eda och vi hade modeshow:) Söndagen:var hos ella med eda,jossan och sanna:)
Idag ska jag vara med eda men jag vet inte om vi ska vara med ella också:P
Imorgon kommer jag kanske inte blogga för jag ska in till stan och shoppa med mamma:D



Tjaoo!

Typ ny vaken

Jag vaknade vid 10 och har inte bytt om till vanliga käder än:P
Imorgon ska jag och mamma sova hos Fia och passa Elias och Nikolas don ska på grill fest.
Har inget att skriva om just nu.



Tjaoo!

Trött

Jag är asa trött asså! Idag på morgon tog jag och min mamma min kusin Carro och mitt kusinbarn Edwin bussen till min morfar vi skulle gå ut med hans hundar. Idag shoppade jag en klänning på Gina och en tröja och ett par rosa klackskor. Imorgon ska jag och mamma hem till mammas kompis för hon har flyttat hon bor på Dalarö.Vid sex sju tiden åkte jag och pappa till Flox jag red inte jag skrittade bara honom i grimman men jag har inget att skriva om men jag skriver imorgon!



Tjaoo!

Saknar dig som om du vore död

Saknar Moonlight skita mycket:( Tur att jag fick rida dig sista gången på ridningen! Längtar tills jag får träffa dig!!!!!!
Du är allt<3 Du betyder mer än min familj!!!!

Hemma nu

Jag kom hem från filippas land i torsdags istället för på måndag jag hade tandvärk:(
Idag var jag på Årsta havsbad med mamma där träffade jag Okan och Elliot jag badade lite med dom jag träffade också Emilie:) Sen åkte jag hem och gjorde mig i ordning för att min moster fyller år idag.Imorgon ska jag åka och bada på dalarö med mamma,Edwin(mitt söta kusinbarn)Carro och Agapi och några andra också tror jag:)
Hema hos Carina så höll Fridha i Edwin och Edwin spydde på henne så det rann ner mellan tuttarna på henn men som tur var hade mamma med en tröja till henne som hon skulle få vi garva i hjäl oss!<3
Imorgon ska vi möta Carro och Agapi i centrum och då ska jag passa Edwin utanför Sabis.


Tjaoo och godnatt!<3